Please update your Flash Player to view content.

Πως να επιλέξετε νυφικά

γαμος νυφικαΟι λέξεις γάμος νυφικά αποτελούν έννοιες ταυτόσημες, καθώς από το νυφικό φόρεμα ξεκινάνε όλα τα όνειρα των μικρών κοριτσιών. Αυτό είναι το πιο πολυπόθητο φόρεμα που θα φορέσετε ποτέ, αν όχι το ακριβότερο, τότε από τα ακριβότερα ρούχα που θα βάλετε επάνω σας, και γι αυτό θα κάνετε την μεγαλύτερη και καλύτερη έρευνα αγοράς στην ζωή σας. Οφείλετε να διαθέσετε χρόνο βλέποντας οίκους νυφικών, είτε σε site στο internet με επιδείξεις μόδας ή στον έντυπο τύπο ή ακόμα και να ρωτήστε και κάποιες φίλες σας εάν τυχόν έχουν παντρευτεί νωρίτερα από εσάς, για μέρη που πήγαν και μείνανε ικανοποιημένες, και ας μην αγοράσανε αναγκαστικά από εκεί. Πώς θα καταλήξετε στο πιο σημαντικό φόρεμα της ζωής σας;

Πως θα βρείτε για τον γάμο νυφικά

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε, για αυτό και ξεκινήστε την όλη έρευνα αρκετά νωρίτερα.Η αναζήτηση για τον γάμο νυφικά είναι μια πολύ όμορφη και ευχάριστη διαδικασία που μπορείτε άνετα να ευχαριστηθείτε για αρκετό καιρό πριν την ημερομηνία γάμου σας. Αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να υπολογίζεται ότι και ο κάθε οίκος χρειάζεται από 2 μήνες έως και 5 μήνες καμία φορά, για το ράψιμο του νυφικού, οπότε προβλέψτε να έχετε χρόνο ως τον γάμο σας. Οριοθετήστε το διαθέσιμο οικονομικό πλαίσιο που έχετε, ιδίως αν προέρχεται από την πλευρά του γαμπρού. Γιατί δεν είναι μόνο το νυφικό αλλά και τα παπούτσια, τα παρανυφάκια, και άλλα αξεσουάρ που ίσως θα χρειαστείτε. Μπορείτε εάν θέλετε να εξοικονομήστε και κάποια χρήματα ενοικιάζοντας το νυφικό σας. Να είστε όμως προετοιμασμένες γιατί αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα ατελιέ, και πολύ περισσότερο όχι σε όλα τα σχέδια που μπορεί να έχει ένας οίκος νυφικών.

Δοκιμάζοντας για το γάμο νυφικά

Βρήκατε τα υποψήφια για το γάμο νυφικά και τώρα τι είναι αυτά που πρέπει να προσέξετε; Όταν δοκιμάζεται ένα νυφικό πρέπει να δίνεται βάση σε μερικά σημαντικά θέματα ώστε να αξιολογήσετε αν πραγματικά σας ταιριάζει και εφαρμόζει σωστά πάνω σας:

 • Προσπαθήστε να αναπνέετε κανονικά μέσα σε αυτό. Μην κρατάτε την αναπνοή σας, κινηθείτε ελεύθερα, καθίστε, κάνετε ότι χορεύεται και γενικά δοκιμάστε ότι θα κάνατε και το βράδυ στον γάμο σας.
 • Να έχετε κάποιο δικό σας πρόσωπο μαζί σας. Είναι καλό να έχετε πάντα μαζί σας την μητέρα σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που θα έχετε την άνεση να σχολιάσετε χωρίς ντροπές αλλά και να δεχτείτε τα τυχόν καλοπροαίρετα σχόλιά τους. Ξέρετε ήδη τι ταιριάζει στο σώμα σας, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε κάποιο πολύ διαφορετικό στυλ από το συνήθη για εσάς, αλλά μην ριψοκινδυνέψτε με κάτι που δεν νιώθετε άνετα.
 • Προσπαθήστε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε κάθε νυφικό ξεχωριστά. Ιδίως σε αυτά τα 2 που σας αρέσουν περισσότερο από όλα. Δοκιμάστε τα ξανά και ξανά, ο γάμος σας δεν είναι απλά ένα πάρτι, είναι από της σημαντικότερες στιγμές στην ζωή σας, οπότε αν χρειαστεί να κλείσετε ξανά ραντεβού ή ακόμα βγάλτε μερικές φωτογραφίες, για να θυμάστε τι είδατε και πού. Πρέπει να μην ντρέπεστε να ρωτάτε κάθε τι που δεν γνωρίζεται ή που δεν είσαστε σίγουρες.
 • Συμβουλευτείτε τον οργανωτή του γάμου σας. Ο οργανωτής γάμου, με επίκεντρο εσάς, προσπαθεί να επιλέξει αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα σας αλλά και σε αυτά που έχετε προ-συνεννοηθεί. Ο οργανωτής γάμου συνήθως γνωρίζει τους περισσότερους οίκους νυφικών του εξωτερικού αλλά και Σχεδιαστές μόδας της Ελλάδος και μπορεί να σας προτείνει λύσεις προσιτές και καλαίσθητες, στα μέτρα σας πάντα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Νυφικά
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 08:52
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού