Please update your Flash Player to view content.

Κτηματα γαμου

κτηματα γαμουΗ επιλογή για κτήματα γάμου είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε, μόλις αποφασίσετε ποια εκκλησία και ημερομηνία θα θέλατε για την τελετή του μυστηρίου του γάμου σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε τι επιλογές έχετε για τους χώρους δεξιώσεων κοντά ή μακριά από την εκκλησία. Με ποία κριτήρια θα πρέπει να επιλέξετε ένα κτήμα γάμου; Από που πρέπει να ξεκινήσετε;

Γιατί επιλέγω κτήματα για γάμους

Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε και είναι καθοριστικό για την σειρά των πραγμάτων, είναι η ημερομηνία του γάμου σας. Εάν πρόκειται να παντρευτείτε τους καλοκαιρινούς μήνες, τα κτήματα γάμου έχουν την τιμητική τους. Ο λόγος είναι οτι τόσο το καλοκαίρι, αλλά όσο και το φθινόπωρο, όλοι έχουμε μια γλυκιά διάθεση να είμαστε σε εξωτερικούς χώρους, να ευχαριστιόμαστε τον όμορφο καιρό αλλά και τις τόσες ευλογημένες γωνιές της Ελλάδος. Η επιθυμία των ζευγαριών να κάνουν την δεξίωση του γάμου τους σε κάποιο κτήμα γάμου, πηγάζει κατά κόρων από τα πανέμορφα κτήματα που έχουν πλέον δημιουργηθεί και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από αυτά του εξωτερικού. Design ασυναγώνιστο, είτε με καταπράσινους κήπους, είτε με εξωτικά τοπία με πισίνα, σιντριβάνια, θέα στην θάλασσα, ή θέα όλη την Αττική. Ένα ακόμα πλεονέκτημα για τα κτήματα σαν χώρο δεξίωσης γάμων, είναι ότι πολλά από αυτά έχουν ταυτόχρονα κάποιο μικρό συμπαθέστατο ξωκλήσι, συνήθως, και χώρους δεξίωσης σε απόσταση μερικών μέτρων. Έτσι οι καλεσμένοι σας δεν ταλαιπωρούνται καθόλου με την διαδικασία, της επαλαμβανόμενης μετακίνησης με το αυτοκίνητο από την εκκλησία στο χώρο δεξίωσης. ¨Έτσι οι καλεσμενοι σας, απολαμβάνουν το γάμο σας από την εκκλησία μέχρι το γλέντι χωρίς να έχουν ταλαιπωρηθεί.  

Οι δυνατότητες στα κτήματα γάμου 

Αξίζει να παραθέσω παρακάτω με απλά στοιχεία, για να αξιολογήσετε τις δυνατότητες για μια δεξίωση στα κτήματα γάμου σε σχέση μα κάποιους άλλους χώρους δεξίωσης;

 • Η χωρητικότητα. Τα κτήματα φτάνουν να φιλοξενούν μέχρι και 1500 ή 2000 άτομα.
 • Το χρονικό όριο. Δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα κτήμα γάμου περιορισμός για την ώρα της αποχώρησης ή το τέλος του γάμου.
 • Το Catering. Τα κτήματα συνηθίζουν να συνεργάζονται με 3 ή 4, ίσως και 5 διαφορετικά catering γάμου. Οπότε και έχετε πολλές επιλογές σχετικά με την τιμή και την ποιότητα αλλά και είναι στο χέρι σας η τελική απόφαση.
 • Η μουσική. Κανείς δεν θα σας ζητήσει να χαμηλώσετε ή να κλείσετε την μουσική γάμου συγκεκριμένη ώρα.
 • Τα happenings. Οι δυνατότητες του να κάνετε διαφόρων ειδών happenings, είναι μεγάλη, από πυροτεχνήματα γάμου, εναέρια φαναράκια, μπαλόνια, κομφετί και ότι βάλει νους σας.
 • Η διακόσμηση. Ακόμα και στην διακόσμηση οι δυνατότητες είναι πολλές και συνήθως (όχι πάντα) πιο εντυπωσιακές. Ο βασικός λόγος είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο και να κρεμάσετε διακοσμητικά, να τοποθετήσετε φαναράκια…να φτιάξετε το τοπίο όσο παραμυθένιο εσείς θέλετε.
 • Ο καιρός. Η αλήθεια πρέπει πάντα να λέγεται ο,τι ο καιρός είναι ένας αστάθμητος παράγοντας, ιδίως τα τελευταία χρόνια που μπορεί να βρέξει (ή έστω να ρίξει μερικές ψιχάλες) ακόμα και μέσα στον Ιούλιο και να χαλάσει την δεξίωση του γάμου σας. Η λύση της βροχής….τέντες. Σίγουρα κάτι τέτοιο αυξάνει το κόστος αλλά έτσι και αλλιώς σε αρκετά κτήματα υπάρχει εσωτερική αίθουσα για την κάλυψη αυτής της περίπτωσης.
 • Κόστος. Δεν είναι απόλυτο αλλά τα περισσότερα κτήματα γάμου, σε σχέση με μια αίθουσα ή με κάποιον πολυχώρο είναι ακριβότερα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Δεξίωση
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/

Τελευταία άρθρα από τον/την Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αίθουσες δεξιώσεων γάμου Οργάνωση γάμου »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού