Please update your Flash Player to view content.

Οργάνωση γάμου

οργανωση γαμουΗ σωστή οργάνωση γάμου μπορεί να γίνει η πιο ευχάριστη ή η πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής σας. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας… είσαστε όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται…αλλά, όσο κι αν πετάτε κυριολεκτικά στα σύννεφα.. θα πρέπει σύντομα να πατήσετε γερά στην γη και να αναλάβετε την οργάνωση γάμου σας και τον σχετικό προγραμματισμό του. Είτε έχετε άφθονο χρόνο μπροστά σας, είτε παντρεύεστε σε 3-4 μήνες, πρέπει άμεσα να ξεκινήσετε τις κινήσεις σας, έτσι ώστε να έχετε στόχους μπροστά σας για το κάθε τι. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ανάλογα από ποια σκοπιά το βλέπετε η διοργάνωση ενός γάμου έχει πολλές λεπτομέρειες και πρέπει από την πρώτη στιγμή να τις επιμεληθείτε και να τις βάλετε σε τάξη.

Ποίες οι επιλογές για την οργάνωση γάμου μου;

Οι λύσεις για την σωστή οργάνωση γάμου σας, είναι τρεις. Η πρώτη να αναθέσετε σε έναν διοργανωτή να αναλάβει τον γάμο σας και όλη την διαδικασία, η δεύτερη να ζητήσετε από φίλες ή συγγενείς να σας βοηθήσουν και η τρίτη να το αναλάβετε μόνη σας. Είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε πάντα θετικά… αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές για αυτό αν αξιολογήσουμε αυτές τις τρείς λύσεις τότε θα δούμε οτι η τρίτη λύση απαιτεί να έχετε άφθονο χρόνο στα χέρια σας για να ασχοληθείτε, η δεύτερη είναι πολύ καλή αρκεί να εμπιστεύεστε απόλυτα τους ανθρώπους που είναι κοντά σας αλλά και να αρκείστε στις δικές τους απόψεις και φτάνουμε στην πρώτη, στην οποία ο διοργανωτής, επειδή αυτή είναι η δουλειά του, έχει τις γνώσεις να αναλάβει τα πράγματα εξ’ολοκλήρου. Στην πρώτη λύση, ο διοργανωτής τρέχει για τυχόν επιμέρους θέματα, να σας συμβουλεύσει, να σας προτείνει λύσεις και επαγγελματίες από κάθε τομέα του γάμου και πάντα όλα αυτά σε οικονομικές τιμές. Εδώ λοιπόν τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα που γίνεται από τις πιο πολλές. Ο διοργανωτής γάμου είναι σπατάλη χρημάτων και πολυτέλεια; Η αποστολή του είναι να σας προτείνει και να σας βρίσκει οικονομικότερες τιμές από αυτές που θα βρίσκατε μόνες σας ή σας στοιχίζει πιο πολύ;

Η αξία του οργανωτή γάμου

Να είστε σίγουρες οτι η αμοιβή του σε συνάρτηση με αυτά που θα πληρώνατε από μόνες σας π.χ. στις αίθουσες δεξιώσεων γάμου, στο catering γάμου, στις μπομπονιέρες γάμου, στις προσκλήσεις γάμου, στα στέφανα και λαμπάδες γάμου, κτλ… σας κάνει οικονομία. Ένα ακόμα μεγάλο προσόν του διοργανωτή είναι το κέρδος που έχετε στον χρόνο σας, καθότι θα μπορείτε να του αναθέτε όλες τις υποχρεώσεις και εσείς απλά να επιλέγετε ανάμεσα στις προτεινόμενς λύσεις από το χώρο σας. Ακόμα και στις περιπτώσεις που προκύπτουν ζητήματα οικογενειακών προστριβών, μπορείτε να τον βάλετε μπροστά ώστε να αποφευχθούν οι στεναχώριες και οι ψιλό παρεξηγήσεις. Τέλος ο οργανωτής γάμου θα σας βοηθήσει να βάλετε τις υποχρεώσεις σε μια σειρά. Ξεκινώντας από την ημέρα του γάμου, φτιάχνει ένα χρονοδιάγραμμα και ορίζει προς τα πίσω όλες τις σημαντικες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, όπως πότε πρέπει να στείλετε τα προσκλητήρια, πότε θα απαντήσουν οι καλεσμένοι, πόσο καιρό θέλει ο τυπογράφος κτλ. Με αυτό τον τρόπο σας δημιουργεί ένα προσωπικό ημερολόγιο με τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε μαζί καθημερινά μέχρι την ημέρα του γάμου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Οργάνωση
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κτηματα γαμου Στολισμός γάμου »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού