Please update your Flash Player to view content.

Πυροτεχνήματα γάμου

πυροτεχνήματα γαμουΤα πυροτεχνήματα γάμου αποτελούν ένα μοναδικό τρόπο για να κερδίσετε τα θετικά σχόλια των καλεσμένων σας την ημέρα του γάμου ειδικότερα όταν θέλετε να δώσετε έναν πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό αέρα στο βράδυ σας. Αν σας αρέσουν οι εντυπωσιακές εκπλήξεις μάθετε πόσο θα σας κοστίσουν, και ποιος είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να τα αναλάβει όλα αυτά.

Επιλέγοντας πυροτεχνήματα γάμου

Καταρχήν θα πρέπει να μάθετε εάν εκεί όπου γίνεται η δεξίωση του γάμου σας ή στο προαύλιο της Εκκλησίας (εάν είναι σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος) αν επιτρέπεται να εκτοξευτούν πυροτεχνήματα γάμου και άλλα ειδικά εφέ. Κάθε είδος πυροτεχνήματος εκτός από τις ιδιαιτερότητες που έχει, μπορεί να δίνει και διαφορετικό αποτέλεσμα, από τα χρώματα και τα σχέδια, μέχρι και το είδος τους. Πλέον έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ οι μορφές των πυροτεχνημάτων, καθώς υπάρχουν πολλοί τύποι όπου μπορούν να μην ενοχλούν και να μην χρειάζονται ειδική άδεια για την χρήση τους. Υπάρχουν όμως και κάποια όπου πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί και να εξετάσουμε πριν την παραγγελία το εάν επιτρέπεται όπως π.χ. αν υπάρχει πυκνή βλάστηση τριγύρω. Κάντε μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο για να δείτε τι υπάρχει στην αγορά και κλείστε ένα ραντεβού μαζί τους για να τα δείτε από κοντά σε φωτογραφίες και να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε ο,τι θα ταιριάζει στην εκδήλωσή σας. Πάρτε οικονομικές προσφορές ανάλογα τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν και μην αμελήσετε, να μάθετε τον αριθμό των υπευθύνων από την εταιρεία που θα παρευρεθούν το βράδυ του γάμου σας, ώστε να αναλάβουνε εξολοκλήρου την όλη διαδικασία.

Λύσεις πέρα των πυροτεχνημάτων

 • Τα φωτιζόμενα μπαλόνια 2,5 μέτρων διαμέτρου. Δίνουν μια εξωτική ατμόσφαιρα στην δεξίωση σας. Τα εναέρια φαναράκια όπου μπορούν ακόμα και οι ίδιοι οι φίλοι σας να εμπλακούν στην διαδικασία και να τα αφήσετε στον ουρανό, σαν συμβολική έναρξη της κοινής σας ζωής και δίνει το στοιχείο της συμμετοχής στους καλεσμένους σας.
 • Οι μηχανές και τα κανονάκια για κομφετί ή με ροδοπέταλα. Μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα στο πάρτι σας, χωρίς να χρειάζονται πολλές προετοιμασίες.
 • Τα επιπλέοντα φαναράκια πάνω στην πισίνα ή δίπλα στην δεξίωση μέσα στην θάλασσα. Δίνουν έναν αέρα κομψό και ρομαντικό.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Δεξίωση
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γαμήλιο Ταξίδι Μουσική γάμου »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού