Please update your Flash Player to view content.

Μουσική γάμου

μουσική γαμουΟ πρώτος σας χορός όπως και η μουσική γάμου παίζουν σίγουρα καθοριστικό ρόλο την ημέρα του γάμου σας και αποτελούν ένα από τα highlights της βραδυάς. Πρέπει να σκεφτείτε, πως θα κυλήσει το βράδυ και με ποια μουσική θα το συνοδέψετε το, είτε αυτό είναι την ώρα της προσέλευσης των καλεσμένων σας, είτε κατά την διάρκεια του φαγητού, είτε την σειρά των τραγουδιών με το που θα ξεκινήσουν οι χοροί. Ποίες όμως είναι οι επιλογές που έχετε σχετικά με τον dj γαμου και την μουσική γάμου; Τι πρέπει να προσέξετε για να γίνει ένα πετυχημένο γλέντι και κατά πόσο έχετε δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε;

Επιλέγοντας τον dj γάμου

Το πρώτο και πιο σημαντικό που πρέπει να μάθετε είναι εάν και εφόσον ο dj γαμου είναι αποκλειστικός συνεργάτης του χώρου της δεξίωσης ή μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα και να κλείσετε όποιον εσείς θέλετε. Καλό θα ήταν να μην κλείσετε κάποιον "γνωστό" σας που απλά έχετε ακούσει να λένε για τις γνώσεις του, αλλά να πάτε σε κάποιον γάμο ή άλλη εκδήλωση όπου αυτός θα είναι υπεύθυνος της μουσικής και να δείτε μόνοι σας αν σας αρέσει το στυλ του. Μην αμελήσετε να τον κλείσετε τον dj για γαμους ακόμα και 6 μήνες νωρίτερα εάν είναι γνωστός και πολύς ξακουστός στο είδος του. Σημαντικότατος παράγοντας είναι το τι ύφος θέλετε να δώσετε στην δεξίωση του γάμου σας. Δηλαδή ένα ύφος με επίσημη και καθωσπρέπει δεξίωση, με ένα παραδοσιακό γλέντι ή με ένα  πάρτυ γεμάτο ζωντάνια; Όλο το στήσιμο και το ύφος της δεξίωσης είναι κάτι που πρέπει εσείς να αποφασίσετε και να ορίσετε. Πρέπει αν κάνετε μια καλή έρευνα για το τι είδος μουσική γάμου θα θέλανε οι 2 οικογένειες να ακούσουνε το βράδυ του γάμου σας, και μαζί με τις δικές σας προτιμήσεις να το κρίνετε. Ψάξτε αρκετά για το πρώτο τραγούδι του χορού σας, και ρωτήστε για ιδέες και τον dj γαμου που σίγουρα θα έχει πολλές προτάσεις. Εάν θέλετε να χορέψετε έναν ιδιαίτερο χορό μπορεί να χρειαστεί νωρίτερα να κάνετε και μερικά μαθήματα μαζί με τον καλό σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια χορογραφία όπου θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Επιλέγοντας τη μουσική γάμου 

Περίπου 3 μήνες νωρίτερα ξεκινήστε να μαζεύεται τραγούδια για τη μουσική γάμου και κάντε τα λίστες, που θα θέλατε να ακουστούν το βράδυ του γάμου σας. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη σειρά τραγουδιών όπου τα πρώτα 4-5 τραγούδια θα αφορούν τους χορούς, πρώτα τον δικό σας, ύστερα ένα βαλς των γονιών, έπειτα ένα slow των κουμπάρων και στην συνέχεια το άνοιγμα των χορών με κάποιο πιο παλιό τραγουδάκι από τα ’80 όπου όλοι μικροί και μεγάλοι το γνωρίζουν σίγουρα, η υπόλοιπη σειρά της μουσικής γάμου είναι καθαρά δικό σας θέμα. Αν σας αρέσουν τα παραδοσιακά τραγούδια ή αν σας αρέσει μόνο ξένη μουσική ήρθε η ώρα να φτιάξετε λίστες για να το δομήσετε όλο αυτό. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τραγούδια που είτε θα χορέψουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καλεσμένοι σας, είτε οι πολύ πιο νέοι. Καλό είναι να δημιουργήσετε λίστες που με την λογική πάροδο της ώρας όλοι θα χαρούν να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν μαζί σας. Μην ντραπείτε να πηγαίνετε στο dj γάμουκαι ζητήστε του τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε όπως επίσης εμπιστευτείτε τον και δώστε του την ελευθερία να ακολουθήσει ένα ρυθμό στα τραγούδια που θα αρέσει στον κόσμο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Άρθρα για:: Δεξίωση
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Sensyle - Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Η SenSyle είναι από τα πρώτα γραφεία στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η ολοκληρωμένη διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή την έρευνα του χώρου Δεξίωσης και της Εκκλησίας, έως την σύνθεση των λεπτομερειών για την διακόσμηση, τα favors, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τον ανθοστολισμό, και όλα τα μικρά στοιχεία που φέρνουν συνοχή σε μια εκδήλωση. Σε κάθε project, βάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο σε πλήρη ισορροπία αξίας, ποιότητας και αισθητικής.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός μιας εκδήλωσης ξεκινάει με οργανωμένο πλάνο!

Δείτε το πλήρη προφίλ της εταιρείας

email icon1  info@sensyle.com 

Ιστότοπος: sensyle.com/
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πυροτεχνήματα γάμου Τούρτα γάμου »
επιστροφή στην κορυφή
Please update your Flash Player to view content.

Βέρες & Δαχτυλίδια ΓΑΜΟΥ

Μονόπετρα - Βέρες - Στέφανα

Βέρες Γάμου - Υπόσχεση Ζωής

Αναζήτηση Γάμος

  • Βέρες-Στέφανα (1)
  • Γαμπρός
  • Δεξίωση (9)
  • Νυφικά (3)
  • Οργάνωση (11)
  • Στολισμός (1)
  • Ταξίδια (1)
  • Φωτογραφίες (3)
  • Χτενίσματα (2)
  Close 

Διαφήμιση

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού